top of page
Betonipuisto-VaBe_logo_uusi.png

VaBe Oy on perustettu vuonna 1993 tiloihin, joissa on tehty erityyppisiä betonielementtejä aina 1960- luvulta saakka. 2000-luvulla VaBe:n tuotantokapasiteetti ja työntekijämäärä kolminkertaistettiin tuotantotilojen laajennuksen seurauksena. Vuodesta 2011 alkaen VaBe Oy on ollut perheyritys joka on kokonaisuudessaan Lehtisen perheen omistuksessa. Vuonna 2013 yrityksen nimi vaihdettiin Valkeakosken Betoni Oy:stä VaBe Oy:ksi y-tunnuksen kuitenkin pysyessä samana. Viimeisin laajennus VaBe:ssa tehtiin vuonna 2015 uuden julkisivutuotantolinjan myötä. VaBe Oy työllistää nykyään suoraan yli 120 rakennusalan ammattilaista.

VaBe Oy:n päätuotteita ovat erityyppiset julkisivuelementit, sisäkuorielementit, rappauselementit, VaBe-rankaelementit, väliseinäelementit sekä parveke-elementtit.

Valmistamme myös laattaelementtejä, sokkelielementtejä, vss-elementtejä, graafisia pintoja sisältäviä elementtejä sekä muita erilaisia normaalista tai väribetoneista valmistettavia betonituotteita. Tarjoamme asiakkaillemme myös runko-elementtejä yhdessä yhteistyöverkostomme kanssa. Kauttamme saat myös elementtisuunnittelua sekä elementtiasennuksia.

Valkeakoskella sijaitsevat 6000m2 tuotantotilamme ovat nykyaikaisia niin tiloiltaan kuin koneilta ja laitteiltaan. Työturvallisuus on huomioitu erityisesti jo kiinteistöjä ja koneita suunniteltaessa. Olemme myös osallistuneet RT:n työturvallisuuskilpailuun vuodesta 2013 alkaen ja saavuttaneet hyviä sijoituksia.

Muottikalusto (38kpl erityyppistä pöytämuottia, 10kpl pilarimuottia ja patterimuotti) sekä valukoneet ovat suomalaisten Elematic Oy:n ja Finn-Form Oy:n 2000- ja 2010-luvuilla valmistamaa, nosturit (9kpl yli 10t) on valmistanut Suomalainen Konecranes Oy 2000- ja 2010- luvuilla.

Valmisbetonin ostamme tehdasalueellamme sijaitsevalta Rudus Oy:n betoniasemalta, joka myös huolehtii betonin laatuvaatimusten täyttymisestä. Teräkset ostamme Suomalaisilta kumppaneiltamme Celsa Steel Service Oy:ltä, Pintos Oy:ltä ja Peikko Oy:ltä, joilla on sertifikaatit kunnossa. Myös kaikki elementteihin tulevat varusteet on sertifioituja ja niitä ostetaan vain Suomalaisilta myyjiltä. Toimimalla vain kunnollisten Suomalaisten yritysten kanssa voimme aina taata kaikkien asioiden olevan kunnossa ja samalla olemme tehneet tietoisen valinnan osaltamme tukea Suomen talouskasvua.

Asiakkaamme ovat erikokoisia rakennusliikkeitä sekä muita rakennuttajatahoja. Päämarkkina-alueitamme ovat pk-seutu sekä Pirkanmaa, mutta toimitamme tuotteitamme joka vuosi kymmeniin kohteisiin myös muualle ympäri Etelä-Suomea. Liikevaihtomme on kasvanut tasaisesti ja vuonna 2017 se oli yli 16m€. Viikkotuotantomme on n. 3000m2 valmiita erityyppisiä elementtejä. VaBe Oy on RT:n, Suomen Yrittäjien ja Kauppakamarin jäsenyritys.

 

www.VaBe.fi

Yhteyshenkilö:

Markus Lehtinen

Toimitusjohtaja

Markus@VaBe.fi

+358 50 3309112

bottom of page