top of page

Lammin Betoni on 1956 perustettu johtava anturamuottien, betoniharkkojen ja kivitalojen valmistaja ja samalla Suomen vanhin ja suurin betoniharkkojen valmistaja. Meidät tunnetaan erityisesti tinkimättömyydestämme tuotteiden laadun suhteen. Tuotteiden laadun, asiantuntevan palvelun ja yli 68 vuoden kokemuksen avulla olemme raivanneet tiemme suomalaisen kivirakentamisen suunnannäyttäjäksi.

 

Olemme erikoistuneet laadukkaiden betoniharkkojen, valmisanturamuottien ja muurikivien valmistamiseen. Innovatiiviset tuotteet ja tarkoin mietityt kokonaisratkaisumme on kehitetty helpottamaan rakentamista. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi haluamme osaltamme olla varmistamassa hankkeiden onnistumisen ensiluokkaisella palvelulla ja toimitusvarmuudella sekä toimimalla alamme edelläkävijänä.

 

Konsernin liikevaihto oli vuonna 2023 16,6 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa koko konsernin palveluksessa on 54 henkilöä. Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Lammilla ja Jaworznossa Puolassa. Lammin asiakkaita ovat rakennusalan ammattilaiset ja omakotitaloja rakentavat perheet.

www.lammi.fi

Linkedin

Facebook

Instagram

YouTube

Yhteyshenkilö:

Markus Inkiläinen

Markkinointi- ja kehityspäällikkö

markus.inkilainen@lammi.fi

+358 207 530 408

bottom of page