top of page

Lakan Betoni -konserni on kotimainen Ahti Lakan vuonna 1965 perustama perheyritys. Tuotamme kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita asiakkaidemme tarpeisiin.  Meidän pyrkimyksenämme on tehdä hyvän rakentamisesta helppoa ja tämä tarkoittaa laajaa tuotevalikoimaa, laadukkaita tuotteita sekä luonnon- ja yhteiskunnan kannalta kestävää toimintamallia.

Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, talouskellarit, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat ympäri Suomea neljällä paikkakunnalla: Joensuussa, Lopella, Jalasjärvellä ja Varkaudessa. Lakka tuotteita myyvät jälleenmyyjät kautta maan.

Lakan Betonin yritysrakenne muuttui vuoden 2021 alussa, kun eri liiketoiminnat järjesteltiin omiksi, Lakan Betoni Oy:n täysin omistamiksi tytäryhtiöikseen. Muutoksen myötä betoni- ja kuivatuoteliiketoiminta siirtyi Lakka Rakennustuotteet Oy:lle ja Joensuussa sijaitseva elementti- ja valmisbetoniliiketoiminta siirtyi Lakka Elementti ja valmisbetoni Oy:lle. Lakan Betoni Oy jatkaa konsernin emoyhtiönä vastaten konsernin talous- ja tietohallinnosta sekä konsernia koskevista hankinnoista.

Lakka on vakavarainen yhtiö, omavaraisuusasteemme on 76 %. Yhtiön palveluksessa on yli 90 henkilöä viidellä eri paikkakunnalla. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli yli 33 M€.

 

www.lakka.fi

Facebook

Instagram

Yhteyshenkilö

 

Elina Riikonen

Markkinointikoordinaattori

elina.riikonen@lakka.fi

+358 40 1626272

bottom of page