top of page

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy on vuonna 1966 perustettu suomalainen perheyritys Hollolasta. Yritys toimittaa valmisbetonia Lahden ja Päijät-Hämeen alueelle sekä valmistaa korkealuokkaisia erikoistuotteita betonista rakennusliikkeiden, pientalorakentajien sekä pihanrakentajien käyttöön koko Suomen alueella.

 

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy on Suomen johtava elementtiväestönsuojavalmistaja. Karanttia-väestönsuojaelementit sekä Avaava-Elementtikylpyhuoneet valmistetaan kuivissa ja lämpimissä tehdasolosuhteissa ja toimitetaan täysvalmiina ja asennettuna rakennuskohteisiin. Yrityksen kevytsorabetonista valmistetut AKO Wall -väliseinätuotteet sopivat uudis- ja saneerauskohteisiin esimerkiksi kouluihin, päiväkoteihin ja palvelutaloihin. AKO Wall -palvelukokonaisuus sisältää kattavat suunnitteluohjeet myös akustiikkasuunnitteluun, kuljetukset sekä elementtiseinien asennuspalvelun. Pientalo-, rivitalo- sekä pienkerrostalorakentamiseen yritys valmistaa ladottavia ja valettavia betoniharkkoja sekä muurattavia kevytsoraharkkoja AKO Houses -tuotemerkillä. AKO Garden -tuoteryhmästä löytyvät tuotteet pihojen päällysteisiin, tukimuureihin, patioille valaistuksineen sekä kiertotaloutta ja kotimaisuutta kunnioittava viherkatto. Kuluttaja- ja pihanrakentajakohderyhmän lisäksi yritys palvelee rakennuttajia räätälöidyissä erikoisprojekteissa pihojen ja katujen päällystepuolella, tuoreina kohteina mm. Espoon Tapiolan uusi keskusta-alue sekä Helsingin Lasipalatsin aukion Amos Rex Taidemuseo -hanke.

 

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy:n 60 ha:n alueet sijaitsevat Hollolan Kukonkoivun teollisuus- ja maa-ainesten ottoalueella sekä Lahdessa Kolavan teollisuusalueella. Yritys työllistää 90 työntekijänsä lisäksi yli 120 henkilöä yhteistyöyrityksissään lähinnä suunnittelussa, kuljetuksessa ja asennuksessa. Yritys huomioi toiminnassaan ympäristön säilyttämällä paikallisen luonnon moninaisuutta sekä noudattamalla kiertotalouden periaatteita koko tuotantoketjussa.  

 

www.rakennusbetoni.fi

Facebook

Youtube

Yhteyshenkilö:

 

Risto Lemola

Myyntipäällikkö

risto.lemola@rakennusbetoni.fi

+358 400 297 561 

bottom of page