Pintos Oy ponnistaa vahvasti Lounais-Suomesta. Yli 60 vuotta sitten maatalouden sivutoimena aloitetusta naulanvalmistuksesta yritys on laajentunut Suomen suurimmaksi raudoitusverkon valmistajaksi ja rakennusteollisuuden kivijalaksi laajalla rakentamisen tuotevalikoimalla, niin betoni- kuin puurakentamiseen.  Pintoksen tuoteryhmiä ovat mm. raudoitusverkot – ja tangot, erikoisverkot, raudoituskomponentit, nostolenkit, naulat, ruuvit ja Okaria-betonivalutarvikkeet.

Pintoksen pääkonttori sijaitsee Eurassa. Euran lisäksi myyntitoimistot Turussa, Tampereella ja Värnamossa Ruotsissa. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Eurassa ja Raumalla.

Pintos on jatkanut määrätietoisesti vuonna 2014 käynnistettyä yhtiön kehittämisohjelmaa. Ohjelma on sisältänyt mittavia kone- ja laiteinvestointeja, tuotekehitysprojekteja sekä organisaation sisäisiä kehittämistoimenpiteitä. Vaikka valmistettavat tuotteet ovat pääsääntöisesti rakennusteollisuuden perustuotteita, voidaan myös näiden tuotteiden valmistuksessa hyödyntää korkeaa teknologiaa ja sen avulla tarjota asiakkaille entistä yksilöllisempiä tuotteita aiempaa lyhyemmillä toimitusajoilla. Esimerkiksi Rauman verkkotehtaan tuotantoprosesseissa hyödynnetään suomalaista pitkälle kehittynyttä 3D-pelitekniikkaa, teollista Internetiä ja robotiikkaa.

www.pintos.fi

www.okaria.fi

https://www.facebook.com/PintosOy/

https://www.facebook.com/PintosTurku/

https://www.linkedin.com/company/pintos-oy

Yhteyshenkilö:

 

Jussi Kosunen

jussi.kosunen@pintos.fi

+358 440 385 253