top of page

PEIKKO FINLAND OY

- Turvallisempi, tehokkaampi ja nopeampi tapa rakentaa

 

Peikko on vuonna 1965 perustettu suomalainen perheyritys. Peikko Finland on osa kansainvälisesti toimivaa Peikko Groupia ja se vastaa Peikon Suomen liiketoiminnasta. Peikon pääkonttori ja tehtaat sijaitsevat Lahdessa. Koko konserni työllistää noin 2200 henkeä yli 30 maassa, Suomessa työntekijöitä on noin 350.

 

Peikko valmistaa betonirakentamisessa käytettäviä liitososia niin elementti- kuin paikallavalurakentamiseen. Lisäksi valikoimassa ovat runkorakenteissa käytettävät DELTABEAM®-liittopalkit ja -liittorungot. Peikon ratkaisuja käyttävät esimerkiksi betonielementtien valmistajat, rakennusliikkeet, rakentajat, rakennuttajat, lattiaurakoitsijat, konevalmistajat, voimalaitossuunnittelijat, arkkitehdit ja rakennesuunnittelijat. 

 

Me Peikolla luotamme siihen, että omien tuotteidemme asiantuntijoina takaamme parhaan tuotannon. Tuotantoyksikkömme sijaitsevat Suomen lisäksi 11 eri maassa. Oman valmistuksen ansiosta varmistamme tuotteiden korkean laadun sekä nopeat ja joustavat toimitukset. Optimoitu tuotanto ja logistiikka varmistavat parhaan kustannustehokkuuden.

Peikko panostaa vahvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen ja se on tuonut markkinoille lukuisia uusia ja innovatiivisia ratkaisuja, kuten vähähiiliset DELTABEAM® Green -liittopalkit sekä PETRA® Green -ontelolaattakannakkeet. Peikko osallistuu aktiivisesti standardointiin ja kansainvälisiin tutkimusprojekteihin ja tekee yhteistyötä johtavien tutkimuslaitosten kanssa.

 

Lue lisää Peikosta:

www.peikko.fi
Katso lyhyt yritysvideomme


Facebook
LinkedIn
YouTube

Yhteyshenkilö:

 

Heikki Jäämaa

Myyntijohtaja

Heikki.Jaamaa@peikko.com

+35840 712 3432

bottom of page