Rudus_RGB-Col.png

Rudus Oy on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö. Ruduksen laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat mukana siellä, missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa.

 

Rudus palvelee niin yksittäistä kuluttajaa kuin yritysasiakkaitakin. Rakentaja saa Rudukselta kaiken tarvitsemansa saman katon alta: betonit, betonituotteet, kiviainekset ja kierrätystuotteet. Ruduksella on myös kierrätyspisteitä, jotka vastaanottavat kaikenkokoisia lajiteltuja betoni- ja tiilieriä sekä puhtaita ylijäämämaita. 

 

Rudus toimii laaja-alaisesti ympäri Suomea ja sillä on kattava verkosto betoniasemia, kiviainespisteitä sekä kierrätettävien rakennusmateriaalien vastaanottopisteitä.

Ruduksella huomioidaan työturvallisuus kautta linjan kaikilla toimialoilla. Yhtiö on jo vuosia tehnyt pitkäjänteistä työtä työturvallisuuden edistämiseksi Ruduksessa ja rakennusalalla. 
Vuonna 2012 Rudus käynnisti Rudus LUMO –ohjelman, jonka tavoitteena on edistää luonnon monimuotoisuutta Ruduksen toimialueilla. Työssä on edetty jo useissa eri pilottikohteissa ja innostunut henkilöstö kehittää lumo-toimintaa omilla toimipisteillään. 
Rudus kouluttaa henkilöstöään jatkuvasti ja tarjoaa henkilökunnalleen mahdollisuuden pitää huolta hyvinvoinnistaan ja seurata omaa terveyttään Rudus kuntoon –ohjelman avulla.

Osaava ja ystävällinen henkilökunta palvelee asiakasta niin pienissä kuin suurissa rakennusprojekteissa.

Rudus on kuulunut vuodesta 1999 lähtien rakennusmateriaalialalla maailmanlaajuisesti toimivaan irlantilaiseen CRH-konserniin. CRH toimii 32 maassa ja se työllistää 85 000 työntekijää yli 3 600 toimipisteessä. CRH on Pohjois-Amerikan suurin rakennusmateriaalialan yritys ja maailmanlaajuisesti toiseksi suurin. Rudus noudattaa CRH:n Liiketoiminnan eettistä säännöstöä sekä Kilpailulainsäädännön, Lahjonnan ja Petollisen tai epärehellisen toiminnan vastaisia ohjeita. 

 

www.rudus.fi

Linkedin

 

Yhteyshenkilö:

Merja Kuukka

Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija

Merja.Kuukka@rudus.fi

+358 50 596 7330