top of page
Rudus_RGB-Col.png

Rudus Oy on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö. Ruduksen laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat mukana siellä, missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa.

 

Rudus toimii laaja-alaisesti ympäri Suomea. Palvelemme niin yksittäistä kuluttajaa kuin yritysasiakkaitakin. Rakentaja saa Rudukselta kaiken tarvitsemansa saman katon alta: betonit, betonituotteet, kiviainekset ja kierrätystuotteet. Ruduksen kierrätyspisteissä vastaanotetaan kaikenkokoisia lajiteltuja betoni- ja tiilieriä sekä puhtaita ylijäämämaita. 

 

Ruduksella huomioidaan työturvallisuus kautta linjan kaikilla toimialoilla. Olemme sitoutuneet nolla tapaturmaa -periaatteeseen.

Haluamme olla osa päästötöntä rakentamista. Tavoitteenamme on olla betoniteollisuuden suunnannäyttäjä hiilikädenjäljen kasvattamisessa, hiilijalanjäljen pienentämisessä ja kierrätysliiketoiminnan kehittämisessä. Rudus LUMO –ohjelmalla edistämme luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä sekä ilmastonmuutoksen haitallisten vaikutusten vähenemistä. 

Ruduksen strategisena tavoitteena on koko toimintamme hiilineutraalius vuoteen 2050 mennessä – olemme siis valmiita tekemään​ Concrete Acts!

Rudus kuuluu rakennusmateriaalialalla maailmanlaajuisesti toimivaan irlantilaiseen CRH-konserniin.

 

www.rudus.fi

LinkedIn

 

Yhteyshenkilö:

Merja Kuukka

Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija

Merja.Kuukka@rudus.fi

+358 50 596 7330

bottom of page