top of page

Concria Oy on 2012 perustettu suomalainen yritys, joka keskittyy tarjoamaan ekologisia ja kestäviä ratkaisuja design- ja teollisuusbetonilattioille. Päätoimipisteemme sijaitsee Ylöjärvellä, mutta Intian, Dubain ja Yhdysvaltojen tytäryhtiöidemme kautta olemme kansainvälinen toimija, jonka tuotteita toimitetaan yli 40 maahan.

Me Concria Oy :lla olemme erikoistuneet kehittämään innovatiivisia betonilattiamenetelmiä, jotka tehostavat ja yksinkertaistavat betonilattioiden valua, pinnoitusta, viimeistelyä, hiontaa ja suojakäsittelyä. Design-betonilattiat ovat keskeinen osa tarjontaamme ja tarjoavat räätälöintimahdollisuuksia, joiden avulla asiakkaat voivat luoda uniikkeja lattiaratkaisuja eri väreillä, runkoaineilla ja tekstuureilla. Suomessa kehitetyllä ja patentoidulla teknologialla voit nyt saavuttaa saumattoman ja kestävän designbetonilattian nopeammin kuin koskaan ennen.

Concria Oy on saavuttanut merkittäviä tunnustuksia innovatiivisista tuotteistaan ja menetelmistään. Vuonna 2015 yrityksemme voitti vuoden innovatiivisimman tuotteen palkinnon Las Vegasin World of Concrete -messuilla Concria-hierrinkonejärjestelmällään.

 

www.concria.com

LinkedIn

Instagram

Facebook

Youtube

bottom of page