top of page
R-STEEL Logo.png

RSTEEL® -brändi nousi visiosta rakentaa alalle turvallisempi ja vastuullisempi tulevaisuus. Revon perheen perustama yritys myi betonielementtejä ja valmisbetonia Savonlinnan ja Savonrannan tuotantolaitostensa kautta. Yritys tarttui rakennusalan kasvavaan korkealaatuisten ja luotettavien metallikomponenttien kysyntään ja alkoi valmistaa sekä toimittaa betonielementtiteollisuuden metallituotteita ja liitoksia RSTEEL®-brändinsä kautta. Yritys rakensi toimintansa osaamiselleen näiden ratkaisujen loppukäyttäjänä, ja siitä on sittemmin tullut yksi alan eturivin toimijoista metalli- ja liitostuotteiden saralla.

 

Yhtenä johtavista rakennuskomponenttien valmistajista ja toimittajista olemme teknologian ja luovuuden kärjessä ja toimitamme korkealaatuisia ratkaisuja kustannustehokkaasti. R-Group tarjoaa globaalin RSTEEL®-brändinsä kautta korkealaatuisia terästuotteita ympäri maailman. Menestyksemme takana on huipputeknologia, erinomainen laatu, loistava asiakaslähtöinen palvelu ja luotettu toimittajaverkosto, joiden avulla tarjoamme vakio- ja mittatilausratkaisuja niin pienille kuin suurillekin yrityksille maailmanlaajuisesti. Noudatamme toiminnassamme ISO 9001 ja 14001 -standardeja. Tuotteemme ja historiamme ovat auttaneet meitä rakentamaan mainettamme betonielementti- ja rakennusalalla.

 

Olemme työskennelleet vuosikymmeniä useiden suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa. Teemme kaikkemme tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun heidän tarpeisiinsa. Uskomme kestävien siteiden rakentamiseen, ja horjumaton sitoutumisemme tähän päämäärään erottaa meidät muista.

www.rsteel.fi

LinkedIn

Yhteyshenkilö:

 

Johannes Kivikangas

johannes.kivikangas@repo.eu

+358 40 551 3979

bottom of page