top of page

Semtu Oy on toiminut jo 75 vuotta rakennusalan teknisenä tukkukauppana Suomessa ja viime vuosikymmenten aikana toiminta on laajentunut myös Baltiaan ja Pietarin alueelle.

Pyrimme löytämään täkäläisiin olosuhteisiin teknisesti ja laadullisesti parhaimmat mahdolliset tuotteet maailmanlaajuisen toimittajaverkostomme valikoimista.

Ensisijaisesti olemme kumppani betonielementti- ja valmisbetoniteollisuudelle, joille voimme tarjota kattavan valikoiman tuotteita ja ratkaisuja betonikemikaaleista, lisä- ja väriaineista nosto-kiinnitys- ja raudoitusosiin, koneita ja laitteita unohtamatta.

Tärkeä osa asiakaskuntaamme ovat myös rakennusliikkeet, urakoitsijat ja rakentamista palvelevat jälleenmyyjät, joille valikoimistamme löytyvät monet vedeneristys-, injektointiratkaisut sekä laadukkaiden betonilattioiden teossa tarvittavat materiaalit ja saumalaitteet.

Pyrimme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa jatkuvasti kehittämään toiminnallisesti, teknisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti parempia tuotekokonaisuuksia, jotka parantavat asiakkaidemme toimintaedellytyksiä.

www.semtu.fi

Yhteyshenkilö:

Lassi Määttä

lassi.maatta@semtu.fi

+358 40 5514 344

bottom of page