top of page
Ramirent_Logo_web-betonipuisto.png

Ramirent on johtava toimija konevuokrauksen alalla. Ramirent perustettiin vuonna 1955, ja yhtiöllä on liiketoimintaa yhteensä kymmenessä maassa. Visiomme on olla johtava ja edistyksellisin konevuokraukseen keskittynyt yhtiö. Parannamme tehokkuutta ja turvallisuutta yhdistämällä koneet, palvelut ja osaamisen räätälöidyiksi konevuokrausratkaisuiksi, joita kutsumme More than Machines ® –ratkaisuiksi.

 

Palvelemme laajaa asiakaskuntaa kuten rakentamista, teollisuutta, palvelusektoria, julkista sektoria sekä kotitalouksia.

 

Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 vuokraamon verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme tarjoamalla aina heille parhaimman ratkaisun.

 

Ramirent tarjoaa välineitä betonirakentamisen laadun valvontaan

Betonirakentamisen laatuun ja aikatauluun vaikuttaa moni tekijä, joista suurinta osaa voidaan hallita oikeilla työvälineillä.

 

Ramirent tarjoaa työvälineet valmisbetoni- ja betonielementtirakentamisen eri vaiheisiin, joilla voidaan tehdä työt turvallisesti ja tehokkaasti.

 

Erityisesti betonin kuivumisen hallinta on ollut Ramirentin tuote- ja konseptikehityksessä esillä menneen vuoden aikana ja ylpeänä voimmekin nyt tarjota työmaille kokonaisvaltaisen ratkaisun betonin kosteuden- ja lämpötilan seurantaan sekä olosuhteiden hallintaan.

Käytössämme on alan parhaat mittalaitteet, jotka takaavat parhaan mahdollisen mittaustuloksen asiakkaiden käytettäväksi ja hyödynnettäväksi.  

Jotta työmaa pysyisi aikataulussa ja rakentamisen laatu, suomalaiseen tapaan korkealla, tulee betoninkuivumista ja olosuhteita seurata jatkuvasti ja tarvittaessa tehdä toimenpiteitä, jotta työmaan olosuhteet olisivat optimaaliset betonin kuivumisen kannalta. Lisäksi Ramirentin muut rakentamiseen liittyvät digitaaliset palvelut tukevat kustannustehokasta sekä helposti hallittavaa vuokrakaluston optimointia.

 

www.ramirent.fi

Facebook

Linkedin

 

Yhteyshenkilö:

Elena Toivonen

Sales and Marketing Coordinator

elena.toivonen@ramirent.fi

+358 400 297 386

bottom of page