top of page
Search

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy lanseerasi uuden tuotemerkin

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy tuo markkinoille uudistetut EVAshelters-väestönsuojat ja EVAmodules-moduulikylpyhuoneet, jotka tarjoavat tehokkuutta, mukautuvuutta ja ympäristöystävällisyyttä rakennusprojekteihin. Rakennusbetoni- ja Elementti Oy on valmistanut ja toimittanut väestönsuojia jo yli 30 vuotta sekä kylpyhuonemoduuleita myös yli kymmenen vuotta. Jatkossa näitä tuttuja tuotteita palveluineen nyt uudella tuotemerkkinimellä ja kehittyneillä ominaisuuksilla. EVA-tuotemerkki huokuu palvelua ja onkin kunnianosoitus heidän pitkäaikaiselle elementtiväestönsuojien pioneerille ja kehittäjälle Eeva Konstille.


EVAshelters-väestönsuojat

EVAshelters-väestönsuojat ovat tunnettuja nopeasta ja kustannustehokkaasta asennuksesta. Ne voidaan räätälöidä eri kokoisiksi ja muotoisiksi asiakkaan tarpeiden mukaan. Nyt saatavilla myös vähähiilisenä vaihtoehtona, mikä tukee vastuullista rakentamista ja kestävää kehitystä. Toimitukseen sisältyy suunnittelu, elementit, asennus sekä kaikki tarvittavat varusteet.


EVAmodules-moduulikylpyhuoneet

EVAmodules-moduulikylpyhuoneet on valmistettu kestävästä betonista, mikä takaa pitkäikäisyyden ja vähäisen huoltotarpeen. Ne toimitetaan työmaalle täysin valmiina, ja asennus kestää vain 15-20 minuuttia. Moduulit voidaan räätälöidä erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten opiskelija- ja senioriasuntoihin. Moduulit voidaan asentaa erilaisiin välipohja ratkaisuihin, riippuen kohteen vaatimuksista.  Esivalmistus vähentää materiaalihävikkiä ja tekee niistä ympäristöystävällisen vaihtoehdon.


EVA-tuotemerkki edustaa merkittävää edistysaskelta suomalaisessa rakentamisessa. Ekologisuus, kestävyys ja monikäyttöisyys tekevät EVA-tuotteista erinomaisen valinnan kaikille rakentajille, jotka haluavat yhdistää laadun ja ympäristöystävällisyyden. Rakennusbetoni- ja elementti on rohkea suunnannäyttäjä vastuullisissa erikoisbetonituotteissa. Tutustu Rakennusbetonin uudistettuihin tuotteisiin ja varmista rakennusprojektisi onnistuminen kestävästi, tehokkaasti ja joustavasti! Lisätietoja EVAshelters väestönsuojista saat täältä ja EVAmodules kylpyhuonemoduuleista täältä.


Rakennusbetoni on mukana uudella EVA-tuotemerkillämme Finnbuild-messuilla Betonipuiston osastolla 6k45, tervetuloa!


 

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy on vuonna 1966 perustettu suomalainen perheyritys joka on rohkea suunnannäyttäjä vastuullisissa erikoisbetonituotteissa sekä niihin liittyvissä palveluissa.
Kuvat: Rakennusbetoni ja -elementti Oy, Leppänen ja Torvelainen
28 views0 comments

Коментарі


bottom of page