top of page
Search

Betonipuisto tulee taas FinnBuildiin


Betonipuisto toteutettiin ensimmäistä kertaa FinnBuild 2018 -messuilla. Teema-alueen tarkoituksena oli tarjota alan yrityksille mahdollisuus esitellä tuotteita ja palveluita yhteisellä alueella helpolla osallistumisella ja tyylikkäällä toteutuksella. Betonirakentamisesta kiinnostuneet kävijät löysivät taas alan yritykset helposti ja kokonaisuus tarjosi mahdollisuuden tutustua betonirakentamiseen aiempaa paremmin. Vuonna 2020 Betonipuisto tulee jälleen!

Pari vuotta sitten alan keskuudessa haluttiin luoda yhtenäinen Betonipuisto-alue, koska nähtiin, että on asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppanien kannalta toimivaa, jos koko betoniklusteri löytyy keskitetysti yhdestä paikasta. Messukävijän on helppo tavoittaa monta kiinnostavaa kohdetta sen sijaan, että harhailisi etsimässä, mistä löytyy mitäkin. Kokonaisuuden rakentamisessa käytettiin Messua Oy:n palveluita. Osasto sai muotonsa tehokkaasti ja asiakasta ymmärtäen. Alueella oli myös seminaariohjelmaa, sillä johtoajatuksena oli tarjota tasapainoinen setti, jossa on sekä näytteilleasettajien kaupallista asiaa että järjestön tarjoamaa yleishyödyllisempää informaatiota.

Kaiken kaikkiaan onnistuimme vuoden 2018 Betonipuistossa hyvin. Osasto oli näyttävä sekä kävijöitä kiinnostava ja seminaarit keräsivät mukavasti kuulijoita. Kaksi vuotta sitten emme saaneet kaikkia kiinnostuneita jäseniä mahtumaan Betonipuistoon. Tällä kertaa olemme varautuneet isommalla osastolla. Nyt kun on kerran harjoiteltu, niin 2020 onnistumme varmasti vielä paljon paremmin.


74 views0 comments
bottom of page