top of page
Search

Kiwa Inspecta tuo Hydraulic Press Channelin Finnbuildin Betonipuistoon


Hydraulic Press Channel on suomalaisen Lauri Vuohensillan luoma YouTube-kanava. Kanavalla Vuohensilta hajottaa vaimonsa Anni Vuohensillan kanssa erilaisia esineitä hydraulisen puristimen avulla. Kanava luotiin lokakuussa 2015. Tänään kanavalla on melkein kaksi miljoonaa tilaajaa ja lähes 230 miljoonaa näyttökertaa.

Hydraulic Press Channel vierailee Kiwa Inspectan messuosastolla 6h29 Betonipuistossa ja järjestää murskausesityksiä messupäivien aikana klo 10.00, 11.00, 12.00, 13.00 ja 15.00. Lisäksi Kiwa Inspecta tarkastaa hydraulisen prässin todellisen voiman Betonipuiston minilavalla to 11.10 klo 14.30.

Kiwa Inspectan osastolla on myös esittelyssä uusia betonitutkimusmenetelmiä, ulkotilojen ja sisätilojen tarkastuslennokkeja, tutka-aalto- ja ultraäänilaitteistoa ja rakentamisen sertifioinnin minigolfrata, jossa palkintona on turvallisuustuotteita, pehmomajavia ja suklaata. Betonitutkimusesitelmistä kerrotaan myös Betonipuiston minilavalla to 11.10. klo 15.00.

62 views0 comments
bottom of page