top of page

Lujabetoni on kokonaisvaltainen kumppanisi betonirakentamiseen.

 

Lujabetoni Oy on lähes 70-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on yli 200 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 600 betoniammattilaista. Meillä on 27 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa ja Ruotsissa.

 

Yksi tärkeimmistä menestyksemme perusteista on kehityshakuisuus, jossa asiakas on aina avainasemassa. Reilun puolen vuosisadan aikana olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittäneet markkinoiden parhaat kokonaisvaltaiset ratkaisut, jotka helpottavat ja nopeuttavat asiakkaidemme betonirakentamisen prosesseja tuoden kokonaistaloudellisia etuja. Olemme tulleet tunnetuksi innovatiivisuudestamme. Olemme kehittäneet lukuisia edelläkävijäratkaisuja niin asunto- ja toimitilarakentamiseen kuin infra- ja maatalousrakentamiseenkin.

 

Tuorein uutuutemme, Luja-Superlaatta, tuo merkittävän tehokkuusloikan välipohjarakentamiseen. Superlaattaan on integroitavissa myös tila- ja parveke-elementtejä. Olemme kehittäneet alan etujoukoissa myös ratkaisuja vähähiiliseen betonirakentamiseen – tästä esimerkkinä Luja-Vähähiilibetoni, joka puolittaa betonirakentamisen hiilijalanjäljen.

 

Osaava henkilöstö on toimintamme kriittisin voimavara ja siksi haluammekin pitää ihmisistämme hyvää huolta ja kehittää heidän ammattitaitoaan. Panostamme vahvasti koulutukseen ja valmentamiseen sekä ennaltaehkäisevään työturvallisuustoimintaan. Työhyvinvointiin panostamisella on Lujabetonissa jo pitkät perinteet. Lujabetonilla onkin usean tutkimuksen mukaan toimialan paras työnantajamaine – ja haluamme pitää siitä kiinni myös jatkossa.

www.lujabetoni.fi

Facebook

Youtube

Twitter

LinkedIn

 

 

Yhteyshenkilö:

Tuija Räisänen

Markkinointiviestintäpäällikkö

tuija.raisanen@luja.fi

+358 44 585 2282

bottom of page