top of page

DESTACLEAN ® PUUKIVI - SUOMALAINEN INNOVAATIO,  EKOLOGINEN, IHASTUTTAVA
JA INSPIROIVA KIERRÄTYSMATERIAALI PIHA- JA YMPÄRISTÖRAKENTAMISEEN.

 

MARKKINOIDEN AINOA KIERRÄTYSTUOTE PIHAKIVI- JA YMPÄRISTÖRAKENTAMISEEN.

 

Destaclean® Puukivi on innovatiivinen kierrätysmateriaali, jossa tavanomaisen betonin luonnon kiviainesta korvataan ekologisella, puhtaalla kierrätyspuukuidulla 15-50% tuotteen tilavuudesta. Destaclean® Puukivestä valmistetut piha- ja ympäristörakentamisen tuotteet ovat ekologisia, kevyempiä, helposti työstettäviä ja edistyksellisiä kestävän kehityksen valintoja.

Destaclean® ympäristö- ja piharakentamisen kierrätystuotteita, eli Puukivituotteita ovat mm. pihakivet, terassikivet, isot ja pienet neliökivet ja laatat ja nurmikon reunakivet sekä penkit, pöydät ja istutusastiat. Puukivi-materiaalista voidaan valmistaa myös projektikohtaisesti suunniteltuja tuotteita kuten pihakalusteet, pyörätelineet, aidat ja meluseinät.  Värivaihtoehtoja on perinteisten mustan ja harmaan lisäksi lukuisia.
Materiaalina Destaclean® Puukivi on suunnittelijoita inspiroiva ja mahdollistaa muotoilun vapauden. Puhdas kierrätyspuukuitu muodostaa tuotteiden pintaan kauniin rustiikkisen ilmeen.


Destaclean Oy on vuonna 1998 perustettu materiaalien vastaanottoon, kierrätykseen, käsittelyyn ja uusien kierrätystuotteiden kehittämiseen ja tuotantoon erikoistunut kiertotalousyhtiö. Destaclean® kierrätyskonsepti on valtakunnallisesti palkittu ja huomioitu innovaatio.
Henkilökuntaa on n. 20 henkeä, liikevaihto n. 8 MEur ja toimipaikat Helsingissä, Tuusulassa ja Hyvinkäällä.

www.destaclean.fi
www.puukivi.fi

www.facebook.com/Puukivi/

Yhteyshenkilö:

 

Hannu Jalasvirta

Markkinointiviestintäpäällikkö

hannu.jalasvirta@destaclean.fi

+358 45 7750 2601

bottom of page