top of page

Osaamista betonipintaa syvemmälle

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja ammattitaitoisia betoniteknisiä tutkimus- ja testauspalveluita sekä tuotekehityksen ja laadunvarmistuksen palveluita. Betonilaboratoriomme palvelevat Vantaalla ja Paraisilla.

Rakentamisen aikaisen laadunvarmistuksen tueksi räätälöimme laadunvarmistus- ja ennakkokoeohjelmat, betonisuhteitukset ja työselitykset. Rakennustyömaalla suoritamme laadunvalvontakokeina mm. tarvittavat näyteporaukset, kimmovasaramittaukset sekä vetolujuuskokeet.

Ammattitaitoisella betonirakenteiden kuntotutkimuksella selvitämme rakenteen tämänhetkisen kunnon sekä mahdollisten vaurioiden laadun ja laajuuden sekä turvallisuusriskit tekniselle toimivuudelle ja käyttöiälle. Tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ratkaisemme myös betonirakenteiden epätyydyttävään laatuun liittyvät ongelmat ja selvitämme vaurioitumisen syyt.

Laaja osaamisemme betonin testauksessa sekä monipuolinen laitekanta antavat meille valmiudet tarjota monipuolisia ja kattavia betoniteknisiä testauspalveluita. Mahdollistamme myös asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä testauspalveluita mm. tuotekehityshankkeiden tueksi. Betoniteknisen testauksen keskeisimmät osat kuuluvat akkreditointimme T195 (EN ISO/IEC 17025, Finas akkreditointipalvelut) piiriin ja eräiden tuoteryhmien osalta toimimme Rakennustuoteasetuksen mukaisena ilmoitettuna laitoksena. Pätevyysalueemme löydät nettisivuiltamme.

www.contesta.fi

Yhteyshenkilö:

Viveca Lindqvist

Toimitusjohtaja

viveca.lindqvist@contesta.fi

+358 50 387 2435

bottom of page