top of page

Olemme suomalainen perheyhtiö ja yli 70 vuoden kokemuksen ja ammattitaidon lisäksi koko toimintamme perustuu vastuullisuuteen, yhdessä tekemisen kulttuuriin sekä rohkeasti asioihin tarttumiseen. Tällä hetkellä olemme Suomen toiseksi suurin elementtitoimittaja ja merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla.

Yritys perustettiin vuonna 1950 Kyyjärvellä, jolloin Toivo Löytönen rakensi isänsä pelloille sementtivalimon ja alkoi valmistaa kaivonrenkaita. Siitä yritys hiljalleen laajeni ja nykyisin toimimme yhdeksällä paikkakunnalla ja laajan tehdasverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan aina nopean ja luotettavan toimituksen. 

Vuoden 2021 yhteenlaskettu liikevaihtomme Suomessa oli 123 miljoonaa euroa ja yhtiöt työllistivät vuonna 2021 keskimäärin 624 henkilöä.

Koska visiomme on olla toimialan halutuin ja luotettavin yhteistyökumppani, panostamme laadun ja toimitusvarmuuden lisäksi palveluun. Sitä varten olemme kehittäneet asiakkaillemme digitaalisen palveluympäristön Betset Linkerin, joka tarjoaa kohteen kaikille osapuolille reaaliaikaisen näkymän tuotantoon ja toimitukseen.
 

www.betset.fi

 

Yhteyshenkilö:

Saila Ukkonen

Viestintäpäällikkö

040 3434 214

saila.ukkonen@betset.fi

bottom of page