top of page

ARDEX on yksi maailman johtavista vedeneristys-, betoninkorjaus-, tasoite- ja laatoitusmateriaalien valmistajista ja edustettuna yli 50 maassa. Perheyrityksen juuret ulottuvat yli 60 vuoden taakse Saksaan, josta lähtien perinteet ja innovaatiot ovat käsi kädessä luoneet korkealaatuisia rakennusmateriaaleja.

 

Emme tyydy tarjoamaan pelkästään tuotteita, jotka riittävät kattamaan rakennusalan vaatimukset. Jatkuvalla tutkimuksella ja tuotekehityksellä voimme tarjota tuotteita, jotka ovat kehityksen kärjessä sekä tukevat ammattilaisten työtä laadullisesti ja työaikaa tehokkaasti säästäen.

 

Tekninen neuvonta ja työohjepankin järjestelmäratkaisut varmistavat oikean toteutuksen työmailla. Haluamme varmistaa, että kohteet onnistuvat parhaalla mahdollisella tavalla – emme jätä asiakasta pulaan!

 

Painotamme toiminnassamme vahvasti myös koulutuksen merkitystä. ARDEX-Opisto on järjestänyt jo vuodesta 1999 maksuttomia kursseja läpi vuoden Espoosta aina Rovaniemelle saakka. Kursseilla käydään läpi teoriassa ja käytännössä mm. märkätila- ja sisäilmakorjausten tärkeimmät detaljit ja työvirhemahdollisuudet.

 

Tervetuloa kotisivuillemme ardex.fi joka tarjoaa kattavan tuoteinformaation, ajantasaisen opiston koulutuskalenterin sekä työohjepankin työohjeet ja detaljikuvat.

Yhteyshenkilö:

 

Pekka Sintonen

Toimitusjohtaja

pekka.sintonen@ardex.fi

+358 400 409 671

bottom of page