top of page
Search

Peikolta lävistysraudoituksia Istanbuliin


Peikko toimittaa lävistysraudoituksia asuinalueelle Istanbulissa, Turkissa.

Peikko Groupin turkkilainen tytäryhtiö PEIKKO Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş on saanut merkittävän tilauksen Nidapark Istinyen uudisrakennusalueelle Istanbuliin, Turkkiin. Tilaus käsittää yli 48 000 kappaletta PSB®-lävistysraudoitusjärjestelmiä suojaamaan betonilaattoja lävistys- ja leikkausmurrolta. Peikko toimittaa tuotteet kohteeseen toukokuun loppuun mennessä, ja asuinalueen on arvioitu valmistuvan vuoden 2019 aikana.

Nidapark Istinye -hanke käsittää 55 neljä- ja viisikerroksista asuintaloa. Kaikkiaan alueella on 538 asuntoa, sekä asukkaille korkealuokkaiset yhteiset tilat ja laaja viheralue. Asuinalueen hankekehittäjä on Tahincioğlu Real Estate yhdessä Emlak Konut REIT:n kanssa, ja arkkitehtinä toimii Loft Architects & Koray Yavuzer Architects. Pääurakoitsija on Tahincioğlu Real Estate, ja Balkar Engineering vastaa rakennesuunnittelusta.

“PSB®-lävistysraudoitusta voidaan käyttää monenlaisissa rakenteissa ja asennustilanteissa. Kokonaan betonielementin sisään jäävä PSB® on saumattomiin ohuisiin rakenteisiin ja litteisiin betonirakenteisiin sopiva raudoitusjärjestelmä. Tässä hankkeessa PSB® mahdollistaa matalat lattiarakenteet ja avoimet, muuntojoustavat tilat”, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

Lisätietoa:


18 views0 comments
bottom of page