Lattia, kiinteistön eniten käytetty pinta – betonista tietenkin

 

Lattia on kiinteistön eniten käytetty pinta, siksi teemme sen suunnitelmallisesti, hallitusti ja ammattitaidolla loppukäyttäjälle.

Perinteisesti koko ketju on hoidettu useiden eri yritysten toimesta, jolloin myös laatuvastuu jakaantuu monelle osapuolelle. Me päätimme viedä asian vieläkin pidemmälle. Vanhat yhteistyökumppanit yhdistivät osaamisensa ja näin syntyi Bermanto®360 –konsepti.

 

Bermanto® on Suomen ensimmäinen yritys, joka voi ottaa tuoteosakaupan tyyliin vastuun koko betonilattiaprojektista. Bermanto®360 pitää sisällään betonilattian suunnittelun ja toteutuksen, pinnoituksineen tai pintakäsittelyineen sekä huoltoineen. Meiltä saat myös pelkät materiaalit mitoituksineen. Nyt saat meiltä kaiken tarvitsemasi – yhden katon alta!

 

Haaste

Liian usein kysytään - miksi betonilattia epäonnistuu? Epäonnistumisriski kasvaa kun urakka pilkotaan; kokonaisuus unohtuu, tieto ei kulje urakoitsijoiden välillä, ”ei kenenkään työt” jäävät tekemättä, mielipide-eroista nahistellaan ja loppukäyttäjän etu unohtuu.

 

Ratkaisu

Uniikki Bermanto®360-konsepti nostaa betonilattian tekemisen uudelle tasolle. Miten? Yksi taho kantaa vastuun koko projektista; suunnittelusta, materiaaleista ja toteutuksesta sekä tarvittaessa myös ylläpidosta. Yhden katon alta löytyy Suomen monipuolisin tietotaito alalta, sillä yrityksen avainhenkilöt ovat syntyneet betonilusikka suussaan.

 

Mitä sinä saat?

 

Huolettoman Bermannon betonista, joka on tehty turvallisesti ammattitaidolla ja suunnitelmallisesti loppukäyttäjälle. Bermanto®-lattia on kokonaistaloudellinen ratkaisu ja oikein ylläpidettynä kestää sekä katseita että aikaa.

Muut rakenteet voidaan korjata pienillä häiriöillä, mutta lattioiden huoltaminen ja korjaaminen aiheuttaa aina suuria kuluja, sekä häiritsee merkittävästi tilan varsinaista toimintaa. Säilyäkseen edustavana ja käyttötarkoitukseen soveltuna paraskin lattia tarvitsee säännöllistä ja suunnitelmista huoltoa. Huoltosopimus räätälöidään kunkin asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

 

Suurin suomalainen betonilattiaurakoitsija

Suomalaiset perheyhtiöt Lattia-Miredex Oy, Piimat Oy ja Dyny Oy yhdistyivät Bermanto Oy:ksi keväällä 2016. Samalla ostettiin

Betomix Oy:n lattialiiketoiminta. Kesällä 2017 mukaan liittyi Etelä-Suomen Imubetoni Oy. Keräsimme 100 vuoden kokemuksen yhden katon alle luodaksemme Bermanto360® –palvelukonseptin.

www.bermanto.fi

Facebook

Twitter

LinkedIn

Yhteyshenkilö

Martti Matsinen

Tekninen johtaja

Martti.Matsinen@bermanto.fi

+358 400 458 382